Районна избирателна комисия Благоевград


РЕШЕНИЕ
№ 117-ЕП
Благоевград, 24.05.2019

ОТНОСНО: Определяне на специалисти и технически сътрудници за подпомагане на РИК при предаване на книжата и материалите на СИК, в изборния ден, приемането на протоколите от СИК след изборния ден и подготовката за предаването на книжата в ЦИК.

На основание чл.72, ал.1, т.1 от Изборния кодекс и във връзка с т. 8 на Решение N: 5-ЕП от 23.05.2019г. на ЦИК, при спазване на законоустановения кворум, Районната избирателна комисия-Благоевград.

 

РЕШИ:

 1. Създава работна група в състав и определя нейните функции :

Росица Йосифова Велкова , ЕГН:********* – сътрудник към РИК Благоевград, който да подпомага дейността на РИК в изборите за членове на Европейския парламент от Република България, насрочени на 26 май 2019г., при предаване на книжата и материалите на СИК в изборния ден, приемането на протоколите от СИК след изборния ден и подготовката за предаването на книжата в ЦИК.

Борислав Веселинов Стаменов , ЕГН: :********* – сътрудник към РИК Благоевград, който да подпомага дейността на РИК в изборите за членове на Европейския парламент от Република България, насрочени на 26 май 2019г., при предаване на книжата и материалите на СИК в изборния ден, приемането на протоколите от СИК след изборния ден и подготовката за предаването на книжата в ЦИК.

Ботьо Викторов Димитров , ЕГН:*********  – специалист - технически сътрудник към РИК Благоевград, който да подпомага дейността на РИК в изборите за членове на Европейския парламент от Република България, насрочени на 26 май 2019г., при предаване на книжата и материалите на СИК в изборния ден, приемането на протоколите от СИК след изборния ден и подготовката за предаването на книжата в ЦИК.

Милена Димчова Велкова, ЕГН:********* – специалист - технически сътрудник към РИК Благоевград, който да подпомага дейността на РИК в изборите за членове на Европейския парламент от Република България, насрочени на 26 май 2019г., при предаване на книжата и материалите на СИК в изборния ден, приемането на протоколите от СИК след изборния ден и подготовката за предаването на книжата в ЦИК.

Емилия Смиленова Десподска, , ЕГН:*********  – специалист - технически сътрудник към РИК Благоевград, който да подпомага дейността на РИК в изборите за членове на Европейския парламент от Република България, насрочени на 26 май 2019г., при предаване на книжата и материалите на СИК в изборния ден, приемането на протоколите от СИК след изборния ден и подготовката за предаването на книжата в ЦИК.

Виктория Керимова Иброшева, ЕГН:*********  – специалист - технически сътрудник към РИК Благоевград, който да подпомага дейността на РИК в изборите за членове на Европейския парламент от Република България, насрочени на 26 май 2019г., при предаване на книжата и материалите на СИК в изборния ден, приемането на протоколите от СИК след изборния ден и подготовката за предаването на книжата в ЦИК.

Лидия Максимова Станоева , ЕГН:*********  – специалист - технически сътрудник към РИК Благоевград, който да подпомага дейността на РИК в изборите за членове на Европейския парламент от Република България, насрочени на 26 май 2019г., при предаване на книжата и материалите на СИК в изборния ден, приемането на протоколите от СИК след изборния ден и подготовката за предаването на книжата в ЦИК.

 

Александра Владимирова Стоянова, ЕГН:*********– специалист-експерт към РИК Благоевград, който да подпомага дейността на РИК в изборите за народни представители, насрочени на 26 март 2017г., при предаване на книжата и материалите на СИК в изборния ден, приемането на протоколите от СИК след изборния ден и подготовката за предаването на книжата в ЦИК.

Йорданка Бориславова Борисова , ЕГН:*********– специалист-експерт към РИК Благоевград, който да подпомага дейността на РИК в изборите за народни представители, насрочени на 26 март 2017г., при предаване на книжата и материалите на СИК в изборния ден, приемането на протоколите от СИК след изборния ден и подготовката за предаването на книжата в ЦИК.

 

 1. Възнаграждението на техническите сътрудници е съгласно т. 8 от Решение N: 5-ЕП от 26.01.2017г. на ЦИК

 

 

Настоящото решение подлежи на обжалване пред Централна избирателна комисия в срок 3 /три/ дни от обявяването му.

 

Председател: Мартин Христов Бусаров

Секретар: Исмет Салих Узунов

* Публикувано на 26.05.2019 в 16:33 часа

Календар

 • ПонВтСрЧетПетСъбНед
  123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
   

Решения

 • № 163-ЕП / 27.05.2019

  относно: Приемане и проверка на секционни протоколи с резултати от гласуването в изборите за членове на Европейския парламент от Република България

 • № 162-ЕП / 27.05.2019

  относно: анулиране на разписка за въвеждане на данни в изчислителния пункт при РИК 01 Благоевград

 • № 161-ЕП / 26.05.2019

  относно: Жалба от Георги Ангелски – секретар на общинската структура на ПП ГЕРБ в община Петрич

всички решения